Blogia
ORAIN/Euskal Aldizkaria Katalunian

Lorea Cortada i l´Ajuntament de Llançà:l´estranya parella...o no?

Ja fa temps que parlem de Mirien Lorea Cortada Azcarate i hi tenim una novetat.A priori no és res d´important,però és curiós el fet que ve a continuació. En primer lloc,cal veure que hi diu aquesta acta de la Junta de Govern de l´Ajuntament de Llançà.

 

ACTA DE LA SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL DE DATA 30-1-2008

 

4.1.5) En data 19 de gener de 2008, la Sra. Mirien Lorea Cortada, en rep. del Pagaia Club de Caiac Cap de Creus, mitjançant registre d’entrada número 523, demana llicència per col·locar una carpa de 2 x 3 m. a la platja del Port de Llançà el dia 3 de febrer d’enguany, per celebrar la III Festa del Caiac Guarnit.

Aquesta Junta de Govern Local acorda:

Primer.- CONCEDIR al Pagaia Club de Caiac Cap de Creus, pel que és competència municipal, llicència per col·locar una carpa de 2 x 3 m. a la platja del Port de Llançà el dia 3 de febrer d’enguany, per celebrar la III Festa del Caiac Guarnit, així com DONAR SUPORT a l’esmentada activitat.

Segon.- COMUNICAR al sol.licitant que la present llicència municipal no l’eximeix  de demanar la que correspongui al Servei de Costes de la Generalitat de Catalunya.

Tercer.- NOTIFICAR el present acord a l’interessat

 

Com es pot comprovar,ella aconsegueix que la III Festa del Caiac guarnit dispongui de la llicència corresponent i que l´ajuntament li dongui suport.Ara bé,perque la legalitat estigui completa i es faci dins del terreny que pertoca, cal comunicar al servei de costes.Ara,la curiositat és que Lorea Cortada organitza l´ acte en una localitat on CIU té 7 regidors en el plenari,socialistes i Iniciativa només un i ERC en té 2.No és per res,però llegint els vells articles d´aquesta columna sobre aquesta empleada de la Secretaria d´Acció Ciutadana de la Generalitat,no és curiós que l´acte es faci en un poble on els convergents tenen una majoria aplastant? I no és curiós que els membres del consistori de Llançà sapiguen més que els companys de Lorea Cortada (i la mateixa Lorea) en procediments administratius?. No és la meva intenció posar en dubte res,però que l´ajuntament de Llança sap més que el de Martorell o la pròpia Generalitat és evident i sospitós...A veure si els convergents de Girona,Tarragona i Lleida seran més intel.ligents que els de Barcelona...i sinó preguntem per Vilanova i la Geltrú com llueix la intel.ligència (per la seva absència,es clar) des de que Orriols va tocar el dos fa uns mesos.

 

0 comentarios