Blogia
ORAIN/Euskal Aldizkaria Katalunian

ERC i el lliure ús de la llibertat d´expressió

Els companys del DIARI DE VILANOVA són excepcionals perque en una sola edició han aconseguit demostrar el que portem setmanes dient des d´aquestes planes digitals i és la gran contradicció que tenen els independentistes d´Esquerra Republicana.

En primer lloc,ERC de Sant Pere de Ribes ha fet fora a la presidenta de la seva secció local,Àngels Bros,per indicació de la única regidora que tenen ,Carme Farràs.El motiu és que “la presidenta no ha acceptat el que diu la majoria del partit al respecte del projecte de teatre al Parc Central”.Casualment,en aquesta disputa hi tenim als germans Garriga Cuadras,els quals estan partits entre ERC i UM 9 –es a dir,independentistes i encara més independentistes,tot i que un d´ells,en Xavier,s´havia format a UM9,havia estat batlle del poble,després organitzador dels Casals Cívics del Departament de Benestar Social entre 1991 i 1995 i ara és Director General d'Acció Comunitària del Departament de Governació i Administracions Públiques (oi que els hi sónen aquests departaments d´articles anteriors?)-.

Però els Garriga no ens interessen ara,sinó el que hem de tenir clar és que la presidenta d´ una secció local d´ERC va fora per votar contra el criteri de la regidora. Entés això,seguim fullejant el diari vilanoví i ens trobem amb la pàgina de Canyelles,on ERC denuncia la “manca de llibertat d´expressió que patim els grups de l´oposició” per part de l´alcalde socialista Xavier Robert.

Jo no vull ficar el dit a la nafra,però qué és un militant d´ERC parlant de llibertat d´expressió?

Però si aquesta expressió és incompatible amb el seu ideari.La llibertat d´expressió no els hi agrada.Des del consell Nacional fins a seccions locals com Martorell (que és la més prolífica en aquesta mena d´actuacions) no creuen en la llibertat d´expressió.Fa temps que el president d´una secció local del partit és va reunir amb mi i em va reconèixer apenat que “som un partit cainista”. No només li dono la raó,sinó els hi dic que,vistos els espectacles que els del setmanari del Garraf ens expliquen,per què no es fan l´harakiri directament? Així no parlaríem de les despeses excessives de les “ambaixades” de la Generalitat,de mobles nobles en cotxes oficials ,de saltar-se lleis fonamentals de l´Estat perque els hi puja molt ràpid la tensió o d´amenaces per mòbil. CDC està la mar de contenta perque,ja ho hem dit,qui és d´ERC i fa aquesta feina que hem denunciat,és un mamporrer dels nacionalistes d´en Mas.A veure si llegint aquests articles reflexionen una mica.

0 comentarios