Blogia
ORAIN/Euskal Aldizkaria Katalunian

HUMOR:TOT ALLÒ QUE A CDC I ERC S´HAN D´EMPASSAR PER NO FER BÉ LA SEVA FEINA.

·        Una dona pakistanesa a Josep Cuní a TV3:"No me gusta el catalán, pero me gusta el castellano". I té tota la raó,si els primers que demanen l´ús del castellà són els militants de Convergència i d´Esquerra,els mateixos que no saben ni l´Estatut del 2006 ni la Llei d´estrangeria i acaben fent pactes per la immigració per pura ignorància de les lleis.

·       El cap de la comissaria de Paterna (Pais Valencià) a un jutjat de Barcelona:” La petición estaba escrita en algún idioma desconocido”.Desconegut? Es veritat,es que a València es parla el valencià,valencià i no el “xapurreau” català,que és una llengua d´una altra galàxia.Com els independentistes catalans a les Corts Valencianes:0 escons  i el Bloc no hi  compta!.A Nafarroa,almenys,els de les tres províncies de la EAE en tenen qui els representi al Parlament foral.

·        Jokin Aperribai,nou president de la Real Sociedad:”Després que l´Ertzaintza ens ha hagut d´escoltar fins a la sortida de la tensa junta d´accionistes que hem hagut de passar el dissabte 20 de desembre,el que hem de tenir molt clar és que des de dilluns hem de començar a treballar per no acabar com l´Oviedo o el Logronyés”.Tota la raó.Badiola va seguir el curset d´ERC de gestionar un club esportiu i és buscar fantasmes quan el fantasma era ell.Ara que surt Badiola,potser els convergents entrin a les classes dels d´Esquerra,que és entrar en la “Dimensió desconeguda” i “com jugar al Korfball perdent pes en el futbol,básquet o futbol sala”.

·        Juan Jose Ibarretxe,lehendakari:”Segurament convocaré al març les eleccions”.Si,que ja toca i no calia que se´ns recordessin les dates.Aquí estan esperant al 2010 per veure si recuperen la Generalitat els de CDC i els d´ERC seguir manant.

·        Arnaldo Otegi  a Burlata (Nafarroa): "Es el moment de l´independentisme,tot i la dura situación que estem passant amb els detinguts a Madrid, l´esquerra abertzale està en condicions de vèncer  perque tenim raons, arguments i iniciatives".Discurs coherent.La incoherència és que ni en Bassas cregui en un Montilla negociador amb Zapatero i encara els nacionalistas de primera fila siguin incapaços de reaccionar perque les raons,els arguments i les iniciatives se´ls han esgotats des del primer moment.Per això jeltzales i BNG han estat i                 intel.ligents: “els catalans,com més lluny,millor”.

·        ESAIT:”Euskal Herria, nazio bat da. Zazpi herrialdez osaturiko nazioa: Araba, Bizkaia Gipuzkoa, Lapurdi, Nafarroa Garaia, Nafarroa Beherea eta Zuberoa. Nazio bat den heinean, Nazioarteko txapelketa ofizialetan jokatzeko eskubidea du. Ondorioz, guk dagokion eskubide hori aldarrikatzen dugu”.I per aquesta raó,ORAIN dóna suport a la suspensió del partit EH-Iran,s´afegeix a la manifestació del dia 27 i lamenta que Catalunya hagi de jugar contra Colombia per no solidaritzar-se amb la causa dels jugadors bascos.Per quan la selecció dels Països Catalans,srs.Puig i Puigcercós?.

 

0 comentarios