Blogia
ORAIN/Euskal Aldizkaria Katalunian

Vostè està acreditat:Plou sobre mullat (A ERC descobrim a Violant Mascaró)

Que els d´Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) no són gaire intel.ligents ja ho sabíem,però en trobem una nova prova.La directora general d´Acció Cívica,Violant Mascaró,va patir una moció de censura en l´ajuntament on era alcaldessa al març de 2004,el de Vallromanes.Socialistes,convergents i els independents la van presentar la moció després que el seu partit,ERC,hagués trencat el pacte de govern de la localitat amb el PSC,proposant com alcaldessa a la convergent Maria Cabot.Els socialistes van dir que “trencat el pacte,ERC no es capaç de governar i ha perjudicat a Vallromanes”,mentre Mascaró acusava a la socialista Isabel Erenas de ser una traïdora al fer la moció de censura mentre ella la destituia i va acusar de “ressentits” als membres de CIU per haver perdut l´alcaldia al 2003 i va acusar a tots de cercar “beneficis personals” i de fer “joc brut”.Tot això ho poden trobar al diari “El Mundo” de Pedro J.Ramírez.

Doncs bé,les paraules ens fan esclaus de nosaltres mateixos. Violant Mascaró parlava de ressentits,joc brut i beneficis personals quan la van presentar una moció de censura quan era alcaldessa sense ser la llista més votada.Democràtic,si senyor!.Però és que ara la actual directora d´Acció Cívica no té vergonya quan diu que és “impossible” i “ excepcional” obrir la oficina d´Acció Ciutadana de Lloreda Badalona,perjudicant a més de 100000 ciutadans de Badalona i Montgat.

Mirin,ja sabem que ser d´ERC és patir autisme (i sense ficar-me per res en contra d´un col.lectiu que mereix tot el suport social),però fer el joc amb els ressentits que li van fer joc brut per beneficis personals per treure-la d´alcaldessa de Vallromanes com ho qualifica aquesta dona? Ja vam dir a L´Informador de Martorell al seu antecessor convergent,J.L.Cleries,que “no todos los montes son orgasmo”,però,sra.Mascaró,aliar-se amb els seguidors d´en Cleries li fa algun favor? Convertir en ostatges dels convergents als ciutadans i ciutadanes li donarà algun premi? Creu que la tornaran a fer alcaldessa? Aiiii,la meva catalanista!.Fem aquestes preguntes perque no sabem com qualificar l´absurd agenollament que ha fet davant de CIU. No m´estranya que l´Euskal Etxea de Barcelona torni a muntar la festa Lumagorri.El mal dels bascos a Catalunya es que contactem amb gent com vostè:no sap en quin planeta viu i signa les seves sentències polítiques sense saber que fa.No ens ha de sobtar a tots plegats que no la vulguin a Vallromanes d´alcaldessa.Després diuen el que diuen de Catalunya a Europa.Visca Maria Cabot (encara que sigui convergent)!. Comunicació per a David Ricart , Jacint Borràs, Pep Sagarra i Francesc Masip :ja sabem que sou d´ERC,però fugiu ara que podeu.Més val PP en mà que CIU i ERC volant!.

0 comentarios