Blogia
ORAIN/Euskal Aldizkaria Katalunian

Montilla decreta que Carod sigui vicepresident de Catalunya?

DEPARTAMENT DE LA PRESIDÈNCIA.DECRET 230/2008, de 2 de desembre, pel qual es nomena el senyor Josep-Lluís Carod-Rovira vicepresident del Govern. (Pàg. 88620)
DECRET 230/2008, de 2 de desembre, pel qual es nomena el senyor Josep-Lluís Carod-Rovira vicepresident del Govern.Vist el Decret 422/2006, de 28 de novembre, pel qual es nomena el senyor Josep-Lluís Carod-Rovira conseller de la Vicepresidència de la Generalitat de Catalunya i se li deleguen diverses funcions;D'acord amb l'article 15 de la Llei 13/2008, de 5 de novembre, de la Presidència de la Generalitat i del Govern,Decreto:Article 1.Nomenar vicepresident del Govern el titular del Departament de la Vicepresidència, senyor Josep-Lluís Carod-Rovira.Article 2.Donar compte al Parlament d'aquest Decret.Barcelona, 2 de desembre de 2008.José Montilla i Aguilera.President de la Generalitat de Catalunya.
Han llegit això? Ja no ho era de vicepresident de fet abans? Per què el nomena ara quan ERC Puigcercós està en tractes per pactar amb CDC i per aquesta raó UDC s´allunya de la federació i parla sovint amb els socialistes? Podeu comentar-nos aquesta "decisió" a ascat_futsal@hotmail.com .

0 comentarios